En välskött trädgård är lika viktig som en välskött byggnad. Vi håller gräset välklippt samt ser till att träd och buskar beskärs och klipps. Gården skall också hållas ren och fasad och fönster likaså. Vi tar hand om bevattning och även nyplantering om så önskas. Dina behov bestämmer omfattningen. I trädgården finns ofta utemöbler och dylikt som kan behöva tillsyn och underhåll.

På vintern ser vi till att gården är skottad och sandad så att inga olyckor händer. Vi ni ha hjälp att sätta upp julgranen så ordnar vi det också.

Huskompetens förenar traditionell fastighetsservice med nytänkande. Med kontinuerligt underhåll förbättras boendemiljön. Vi gör löpande besiktningar för att hålla efter fastigheterna invändigt och utvändigt. Det kan vara allt från att byta glödlampor till att sanera klotter eller byta filter i torktumlaren. Snabba och kvalitativa reparationer är av stor betydelse för hyresgästernas trivsel. Vår 24 timmars jourtjänst bidrar till snabba utryckningar och att felet blir åtgärdat så snabbt som möjligt. Vår kompetenta servicepersonal hjälper dig med reparationer, VVS– och el service, snickerier och mycket mycket mer. Med våra resurser täcker vi alla tjänster som kan komma ifråga vad gäller underhåll.

Huskompetens AB i din fastighet betyder trygghet, yrkeskunnande och stora resurser. Eftersom ett boende i hyresfastighet eller bostadsrätt skall innebära bekvämlighet erbjuder vi vår boendeservice. Låt oss bistå med fönsterputsning, storstädning, flyttning av möbler, monteringar etc.