Huskompetens AB är ett förvaltningsföretag som hjälper bostadsrättsföreningar och fastighetsägare med ekonomisk och teknisk förvaltning, fastighetsskötsel och lokalvård samt styrelsekompetens. Vi erbjuder även byggservice, underhållsplan, projektledning, entreprenadbesiktningar samt kontrollansvarig (KA) uppdrag.

 

Företaget ägs och drivs av Anna Krantz (MSc, Fil. Dr) teknisk fastighetsförvaltare med stöttning av hennes far, Lars Bolteus (Civ Ing, Tekn Dr, MBA) certifierad Kontrollansvarig PBL (KA) och av SBR godkänd Besiktningsman (Entreprenad). Båda har över 10 års erfarenhet av styrelsearbete i över 20 bostadsrättsföreningar i Göteborg.Vår kompetens och erfarenhet gör att vi kan erbjuda er den bästa hjälpen för allt som gäller er fastighet.

 

Vi vill väl!

 

ByggnadsVi är medlemmar i Byggnads som hjälper oss arbetsgivare att ta hand om våra anställda ännu bättre. Förutom att betala schyssta löner, pension och företagshälsovård till alla våra anställda så betalar vi självklart skatt och arbetsgivaravgifter som bidrar till ett fungerade Sverige.

 

 

BarncancerfondenBarncancerfonden arbetar för att bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och det stöd de behöver – under och efter behandling. Det bidrar Huskompetens AB till.

 

 

 

Vi är medlemmar i Torslanda företagarförening. Vi stöttar och samarbetar med lokala företag som en del av vårt arbete för hållbar utveckling.

 

 

 

 

 

Sveriges Byggingenjörers Riksförbund

Vi är medlemmar i Sveriges Byggingenjörers Riksförbund (SBR).

 

 

 

 

HuskompetensHuskompetens vill bedriva en hållbar verksamhet. Hållbar för miljön, anställda och samhället.